Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Έχεις φίλο δημ/φο και δεν ξέρεις τι να του πάρεις δώρο;


Τη λύση τη βρήκα από το Facebook, το οποίο  παρακολουθεί πιστά τις αναρτήσεις όλων μας και βγάζει ό,τι πιστεύει ότι μας αφορά. Αυτό διαμορφώνεται από τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρούμε, καθώς και από τις αναρτήσεις και τα κείμενα (status) που δημοσιεύουμε, παίρνοντας ως tags μια προς μια τις λέξεις και βγάζοντας σχετικά links στο πλάι, στο πλαίσιο των διαφημίσεων.

Για παράδειγμα: "Johnny Depp is awesome"

link: "Have you seen tha latest Johnny Depp movie "xxx"??? Press here to see more."

Κοινώς, μας πιάνει λίγο κότσο, γιατί ενώ στην αρχή λες "βρε κοίτα σύμπτωση, πάνω που τον ανέφερα τον Τζόνι, τσουπ, να μου εμφανιστεί στο πλάι", ενώ αν κάτσουμε λίγο και το σκεφτούμε, τότε, BINGO: "Το Facebook μας παρακολουθεί"!

Αρκετά με το Facebook. 

Ένα από τα links που είχα τη τύχη να πετύχω είναι το εξής online shop που προσφέρει έναντι αντιτίμου βεβαίως, έξυπνα και χιουμοριστικά δωράκια για τους φίλους μας τους δημοσιογράφους! Έχουμε πει εδώ πέρα πολλάκις πόσο περίεργα όντα είναι και πόσο ζουν τη δουλειά τους στο έπακρο. 

Μια μικρή άποψη του web shop


Ας δούμε μερικά από αυτά, μιας και "Μια εικόνα, χίλιες λέξεις"!



"Ειρήνη - Αγάπη - Δημοσιογραφία"
...μάλιστα. Αν γνώριζα την ύπαρξη αυτής της θήκης iPad πριν από λίγες μέρες που είχαμε την επέτειο του Πολυτεχνείου, θα την είχα εκτυπώσει σε ένα τεράστιο πανό και θα την είχα στο μπαλκόνι μου. Μην ανησυχείτε, δεν μένουν πολλοί Έλληνες εδώ γύρω, ώστε να με λιντσάρουν!








"Είμαι ρεπόρτερ. Χρειάζομαι ένα ποτό"
...συμπληρώνω: ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!! Η δουλειά έχει μεγάλη ένταση και καμιά φορά ένα ποτό κάπως καλυτερεύει τα πράγματα! Thumbs up για το μήνυμα της μπλούζας!










Πάμε τώρα σε λίγο πιο....πονηρά και έξυπνα ταυτόχρονα!




"Έχε μου εμπιστοσύνη. Είμαι δημοσιογράφος"
Τα λόγια είναι περιττά νομίζω. Ή μάλλον φανταστείτε εικόνα: ο ανυποψίαστος εραστής να κατεβάζει το παντελόνι της κοπέλας του/δημοσιογράφου και να αντικρίζει αυτό το μήνυμα!








"Καν'το με έναν/μία δημοσιογράφο, και νιώσε τη δύναμη του Τύπου"
Το καλύτερό τους, για μένα! Εξαιρετικά έξυπνο και χιουμοριστικό μήνυμα, και να ξέρετε πως η γλώσσα των δημοσιογράφων είναι λίγο πολύ έτσι: μιλούν για εξουσία και για σεξ. Ιδανικό δώρο, ειδικά για τους πολύ φιλόδοξους του σιναφιού!!








Αλλά έχει και για τους μικρούς μας φίλους. Και για τους πολύ μικρούς μας φίλους!





Καλές αγορές!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου